zondag 26 februari 2017

Een week met dalen en absoluut mooie pieken

Lieve Dude is niet meer onder ons.
Vrijdagochtend kreeg ik een telefoontje van mijn buuf die al dertien jaar altijd als ik op pad ben liefdevol mijn katten verzorgd. Dude lag er niet goed bij en kon niet meer op haar pootjes staan. Omdat Yannick als enige in de buurt was om met haar naar de dierenarts te gaan, is hij de laatste geweest die Dude bij leven heeft gezien. 
Lieve Dude, in moeilijke tijden was je een bron van troost. 
Dankbaar ben ik voor jouw bijdrage in ons gezin. 
Jouw taak is hier volbracht.
Goede reis lieverd!

Milan is afgelopen dinsdag voor vier maanden op stage gegaan. Hij is gestart in Singapore.
Yannick en Ymke zijn lekker aan het wintersporten in Frankrijk.
En ik...
Ik mocht afgelopen donderdag en vrijdag weer een cursus bij Tea Adema volgen. Omdat de rit naar Burgum in Friesland best een eindje is met Belle, heb ik op het natuurterrein De Veenkuil in het Kuinderbos overnacht. Heerlijk rustig en mooi terrein!
Na een inspiratievolle eerste cursusdag overnachtte ik bij een jachthaven bij Kukherne. Een plek waar ik in de zomer niet gauw zal gaan staan , vanwege de camperhokjes, maar voor nu was het perfect; rustig en een warm sanitair voor een redelijke prijs. het was enorm stormachtig, maar Belle bleef overeind ook al dacht ik 's nachts wel eens dat het anders zou kunnen zijn.
Na twee fantastische cursusdagen mocht ik mijn certificaat in ontvangst nemen. Nog één module te gaan voordat ik mijn basisdiploma heb omgezet in een compleet diploma kindercoach.
Ik ontmoette er weer fantastische mensen en Tea wat ben ik blij dat ik ooit besloten heb bij jou de cursussen te volgen, zo'n inspiratiebron, humorvol en helder in jouw liefde voor kinderen en hun ouders..Dank je!
In eerste instantie wilde ik nog een paar dagen kamperen, maar omdat Dude vrijdagochtend is overleden ben ik vrijdagavond na de cursus naar huis gereden. 3 1/2 uur sturen, gewoon omdat ik graag thuis wilde zijn.
Gelukkig hoefde ik niet alleen thuis te zijn; sinds een paar weken zijn Robert en ik weer samen op pad. 
Warme groet, 
Noor

2 opmerkingen:

 1. Fijn dat er ook weer positieve dingen gebeuren.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat naar dat je afscheid hebt moeten nemen van jullie lieve poes. Zo'n beestje maakt echt deel uit van je gezinsleven.
  Fijn dat je al zover bent met het kindercoachtraject! Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen